Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Voorleesproject "Laat je lezen"

11 februari 2014

Afgelopen week hebben we op het Kompas College, de interne school van De Hartelborgt, kunnen genieten van de inspirerende verhalen van de heer Mahjoub Benmoussa. Mahjoub Benmoussa is bij velen bekend van zijn rollen als acteur in de films "de Marathon", "Shouf shouf habibi" en uit de serie "Dunya en Desie".

 

Hij heeft enkele klassen van het Kompas College bezocht. In zijn dierenverhalen kwamen verrassend actuele thema's aan de orde als de crisis en de ongelijke verdeling van voedsel in de wereld en emancipatie en gelijkheid tussen man en vrouw. Het crisisverhaal ging over hongerige wolven en het verhaal van de gelijkheid tussen man en vrouw over een haantje en zijn kippetjes.

 

Mahjoub Benmoussa was een opvallende verschijning in zijn verhalenvertellers-outfit met bijbehorende vertelstaf. Hij komt graag nog eens terug om een evenement in De Hartelborgt met zijn verhalen kracht bij te zetten.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

Kompas College

Borgtweg 1

3202 LJ Spijkenisse

Telefoon: 088 - 071 25 25

E-mail: Kompascollegealgemeen@aloysiusstichting.nl