Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Klein, maar groots feestje! | Diplomering Kompas College

27 januari 2023

Maar liefst negen leerlingen van het Kompas College in Spijkenisse kregen woensdag 25 januari hun recent behaalde diploma's en/of certificaten uitgereikt! Onder het genot van taart en ander lekkers werden zij in de feestelijk versierde mediatheek ontvangen door juichende en klappende collega's van het Kompas College.
 

Waar de één vol trots op een stoel ging staan om voor heel even in het gejuich op te gaan, nam de ander stil en zichtbaar onder de indruk van al die aandacht maar snel-snel de taart en certificaten in ontvangst. Een handtekening op de juiste plek en het was officieel!
 

Collega Sharon had er een waar feestje van gemaakt, waar vooral de gezamenlijke trots goed voelbaar was: Trotse jongens, trotse docenten en schoolleiding en trotse groepsleiding die de mannen kwam brengen.


De afgelopen periode is door diverse docenten en vooral ook leerlingen hard gewerkt aan IVIO certificaten of sleuteldiploma's Nederlands, Rekenen en Engels op diverse KSE-niveaus. Deze werden afgesloten met een IVIO-examen.

Ook hebben verschillende leerlingen deelgenomen aan de lessencyclus VCA-Basis en VCA-Vol die meerdere keren per jaar door docenten Esther en Sharon verzorgd worden. Aan het einde hiervan deden de leerlingen mee aan een officiëel VCA-examen binnen de Hartelborgt, en in dit geval dus:
 

GESLAAGD!

 Nieuwsarchief