Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Vacature: Leerwerkmeester Techniek en Mobiliteit

11 oktober 2019

Het Kompas College zoekt een leerwerkmeester Techniek en Mobiliteit voor 0.8 - 1.0 FTE.

 

Wat doe je?

Als leerwerkmeester speel je een belangrijke rol in de (vakinhoudelijke) voorbereiding van jongeren op hun interne en externe stage, leerwerkplek, dagbesteding of baan. Je maakt stageplannen, voert voortgangsgesprekken met leerlingen en verzorgt de administratieve afhandeling (denk aan het e-portfolio en stageovereenkomst). Je werkplaats is prima onderhouden en je draagt bij aan arbeidstoeleidingsbeleid.

 

Kortom, wij zoeken een collega die aantoonbaar is onderlegd in Techniek en Mobiliteit met een afgeronde MBO opleiding. Verder verwachten we dat je een allrounder bent die inzetbaar is bij diverse technische disciplines.

 

Over ons

Het Kompas College biedt voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan jongeren die verblijven in de Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt in Spijkenisse. Onze leerlingen zijn tussen de 12 en 23 jaar. Zij zijn soms heel kort bij ons, soms langer (tot zes jaar). Wij stimuleren leerlingen om hun diploma of certificaten te halen en kijken vooral naar mogelijkheden. Zo bieden wij ze perspectief op een goede toekomst na hun verblijf in De Hartelborgt.

 

Interesse? Solliciteer!

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen op het Kompas College? Bekijk hier de volledige vacature.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Contact

Kompas College

Borgtweg 1

3202 LJ Spijkenisse

Telefoon: 088 - 071 25 25

E-mail: Kompascollegealgemeen@aloysiusstichting.nl